Vacatures en stages

Vacatures en stages

Werken bij OBS Groenehoek

Ons team is een vaste hechte groep mensen die met enorm veel passie en enthousiasme hun werk uitvoert. Er is een mooie combinatie van leerkrachten met ruime praktijkervaring en jongere collega's met de nieuwste kennis en inzichten. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en de 45 jaar. Wij vinden de ontwikkeling van ons team heel belangrijk. Daarom werken we jaarlijks intern aan de (team)ontwikkeling op verschillende gebieden. We evalueren en reflecteren voortdurend zodat we goed inzicht krijgen in ons professioneel handelen.

De ontwikkeling van onze school en de ontwikkeling van onze medewerkers moet parallel lopen. Wij geloven namelijk in levenslang leren! Mede daarom investeren wij graag in het onderwijspersoneel van de toekomst en werken wij nauw samen met de pabo. Jaarlijks verwelkomen we graag stagiair(e)s om praktijkervaring op te doen in onze klas. Samen zorgen we ervoor dat ons onderwijs van de hoogste kwaliteit is en blijft. 

Versterk jij het team van OBS Groenehoek? Bekijk of we op het moment vacatures hebben of stuur een open sollicitatie via www.werkenbijscholengroepholland.nl.

Stagelopen

Ben jij met de opleiding voor het leukste beroep ter wereld? Wij helpen je daar graag bij! Ga naar www.werkenbijscholengroepholland.nl/stages en bekijk alle mogelijkheden die Scholengroep Holland te bieden heeft.